Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

cav live joi reclama 1280x660

FILM ARTISTIC: Isaac și Iacov - Luni, 15 februarie 2021, ora 21

Acest film prezintă povestea celor doi frați, Iacov și Esau. Este o parcurgere a istoriei Biblice din momentul în care Isaac se căsătorește cu Rebeca și până în momentul în care Iacov ajunge la unchiul său Laban și o întâlnește pe Rahela. Filmul se încheie cu momentul biblic când Dumnezeu a schimbat numele lui Iacov în Israel.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Scarlett - Sambata, 13 februarie 2021, ora 21

Chase și Scarlett sunt doi arhitecți talentați care se iubesc. Visele lor se frâng brusc când Scarlett este diagnosticată cu cancer. Deși credința lui Scarlett este încercată, Chase o ajută să depășească temerile și îndoielile. Mia, vecina lor, este o tânără care are parte de o căsnicie abuzivă. Când Chase aude sunete violente, intervine. Cele trei vieți se împletesc împreună, aducând speranță unde nu este speranță, pace în luptă și frumusețe în loc de cenușă.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: O nouă speranță - Marti, 9 februarie 2021, ora 21

Michael nu este deloc încântat de ideea familiei lui de a se muta în New Hope, un orășel din Sud. Cu atât mai mult cu cât este în ulimul an de liceu. Ajuns în noul oraș se înscrie in echipa de baschet a noului liceu, însă acolo se lovește de starul echipei, Lucas. Lucas este loial memoriei fratelui său, care s-a sinucis, iar acest fapt i-a zguduit întreaga existență. Filmul prezintă într-un mod actual și relevant problemele cu care se confruntă tinerii în zilele noastre: presiunea anturajului, alcoolul, sexul, sinuciderea.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Călătoria creștinului - Vineri, 5 februarie 2021, ora 21

Călătoria pelerinului, de John Bunyan, este una dintre cele mai cunoscute și influente lucrări ale literaturii englezești. Acest documentar dezvăluie povestea vieții lui John Bunyan, luptele sale personale, triumful lui și moștenirea lui remarcabilă. Fiul needucat al unui meșteșugar, Bunyan a supraviețuit războiului civil din Anglia, numai pentru a fi închis în timpul unei ere de mari persecuții religioase. Din celula sa de închisoare Bunyan a scris marea alegorie a vieții creștine.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Deconectare, reconectare - Miercuri, 3 februarie 2021, ora 21

Mark Van Der Poole, sotia sa si doi adolescenti stiu ce inseamna să fii conectat: Twitter, Facebook, telefoane mobile, iPad-uri, GPS... Vietile lor depind de nenumarate dispozitive. Acest fundal zgomotos se transforma brusc intr-o tacere stanjenitoare cand o defectiune misterioasa intrerupe brusc intreaga retea de comunicare. O renuntare la dependenta de tehnologie ii sileste pe membrii familiei Van Der Poole sa afle ce au mai bun, dar si mai rau, fiecare dintre ei pe masura, in timp ce petrec timp impreuna. Astfel, ei descopera adevarata conectare pe care nici macar nu si-au dat seama ca o pierdusera.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Moise - Luni, 1 februarie 2021, ora 21

Bătrânul Moise nascut ca prinț dar cu o inimă de păstor, în dorința de a istorisi copiilor săi povestea vieții sale, ne conduce într-o călătorie în trecut. Poveștea nașterii sale, viața ca fiu de Faron, fuga din Egipt, căsătoria cu Sefora, ascultarea de Dumnezeu, toate acestea și multe altele sunt o provocare pentru telespectatori.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: De șaptezeci de ori câte șapte - Sambata, 30 ianuarie 2021, ora 21

David si Jackleline un cuplu proaspăt căsătorit, cu multe vise înnainte și cu o dragoste puternică unul pentru celălalt. Se mută într-o casă nouă iar după câteva luni primesc vestea că așteaptă un copil. Această veste stârnește invidie și gelozie în inima celui mai bun prieten al lui David care de asemenea o iubea pe Jackleline încă din copilărie. David este distrus când o găsește pe soția lui însărcinată împușcată și este hotărât să găsească ucigașul. Cine este acesta? Oare îl va putea ierta?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Scrisori către Dumnezeu - Marti, 26 ianuarie 2021, ora 21

Scrisori către Dumnezeu este povestea unui băiețel și lupta acestuia împotriva cancerului. El trimite zilnic scrisori unui prieten drag, care îl ajută să treacă peste această boală cruntă. Prietenul lui, Dumnezeu, îl învață cum să trăiască și să se bucure din plin de timpul petrecut pe pământ. Scrisori către Dumnezeu este un film emoționant și special, despre puterea rugăciunii și a speranței.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Cântecul credinței - Vineri, 22 ianuarie 2021, ora 21

Credința unei fete este încercată când părinții ei sunt uciși într-un accident rutier, iar ea e nevoită să se mute la rudele necredincioase. Se trezește într-un oraș nou, la o școală nouă, și fără prieteni. E o cântăreață talentată, care vrea să-L laude pe Dumnezeu prin piesele ei, dar unchiul și alte persoane de la școală îi ironizează credința. Un singur băiat pare să-i vadă calitățile. Trebuie să ia o decizie: fie se adaptează anturajului și renunță la credință, fie continuă să Îl urmeze pe Dumnezeu, dar fiecare alegere are consecințele ei...

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Harul lui Newton - Miercuri, 20 ianuarie 2021, ora 21

Într-o epocă în care robia umană era considerată o normalitate, conștiința lui Newton a avut nevoie de timp pentru a fi profund transformată, el ajungând să deteste comerțul cu sclavi, iar mai apoi, devenind un lider spiritual în lupta împotriva sclaviei. Filmul dezvăluie povestea adevărata a iertării și schimbării supranaturale care a condus la unul dintre cele mai iubite imnuri.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Avraam și promisiunea - Luni, 18 ianuarie 2021, ora 21

Dumnezeu la chemat pe Avraam dintr-o țară îndepărtată și la dus într-un loc care era uscat și steril, asemenea soției sale sterpe, Sarai. Dumnezeu ia promis lui Avraam o țară și descendenți ca stelele de pe cer. Deși viața lui a fost plină de lupte și eșecuri, el și-a adâncit relația sa cu Dumnezeul cel Adevărat, iar acest fapt a condus la binecuvantarea întregului pământ. Filmul prezință viața lui Avraam, omul considerat prietenul lui Dumnezeu, care a crezut și a ascultat pe Dumnezeu chiar și atunci când i s-a cerut să-și ducă unicul fiu pe munte pentru al sacrifica.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Comorile zăpezii - Marti, 12 ianuarie 2021, ora 21

Lucien, un baiat de 13 ani, speriat, se trezeste respins de familie si prieteni, in special de ostila sa vecina, Annette. Lucien se imprieteneste cu un batran cioplitor in lemn si incepe sa spere, dar invata ca trebuie platit un pret pentru iertare. O poveste impresionanta despre iertare si reconciliere, filmata in minunatii Alpi Elvetieni.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pe urmele pașilor Lui - Vineri, 1 ianuarie 2021, ora 21

Cînd un om fără adăpost întrerupe rutina comfortabilă a unei biserici din Raymond, viața apatică a comunității se schimbă radical. Cercetați și provocați de vorbele vagabondului, cîțiva enoriași se angajează pe un drum al descoperirii creștinismului dincolo de cotidian, dincolo de viața creștină rutinieră. Confruntați cu conflict și opoziție din interiorul familiilor lor, cu politica bisericească, vor fi ei în stare să se țină de angajamentul luat, sau se vor întoarce la a trăi o viață fără rod?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Darul perfect - Miercuri, 30 decembrie 2020, ora 21

Cum ar fi ca lumea să dea o petrecere de ziua ta și tu să nu fii invitat? O scolăriță răsfățată, o mama epuizată și un tânăr pastor fără experiență și fără perspectivă fac cunoștință cu un om deosebit, prietenos și misterios. Acesta le aduce un mesaj despre prietenie, dedicare și despre adevărata semnificație a Crăciunului.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: James Hudson Taylor - Duminica, 14 februarie 2021, ora 21

James Hudson Taylor a fost unul dintre misionarii cu cea mai mare influență ai secolului al XIX-lea. Fondatorul misiunii China Inland Mission, a petrecut în total 51 de ani răspândind Evanghelia în China. Taylor a fost unic în vremea sa: a adoptat îmbrăcămintea și obiceiurile chinezilor, dovedind un profund respect față de cultura lor, iar organizația lui a fost strict non-confesională. Generații întregi de evangheliști au călcat pe urmele lui.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Creatorii fantasticului - Vineri, 12 februarie 2021, ora 21

Creatorii fantasticului e un documentar care examinează impactul profund pe care pionierii prozei fantastice, C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien și George MacDonald, continuă să îl aibă asupra culturii populare. Urmărește interviuri cu savanți, scriitori, regizori și iubitori ai literaturii fantastice din toată lumea. Toți cei trei scriitori au fost creștini devotați, iar prozele lor sunt inundate de propriile convingerile spirituale. Lucrările lor au devenit cele mai bine vândute cărți și filme de succes.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Ascunși în văzul tuturor - Miercuri, 10 februarie 2021, ora 21

Rămași fără resurse financiare și economii, Darius și Josephine Blackmon se găsesc nevoiți să locuiască în mașină. În plus, cuplul mai are și doi copii care trebuiesc îngrijiți. Se găsesc singuri în această încercare, deoarece nu au nici familie și nici prieteni care să le fie alături. În această perioadă, credința puternică a lui Darius este clătinată în fața presiunilor. În timp ce familia Blackmon încearcă să păstreze aparețele în timpul zilei și să se ascundă în timpul nopții. Însă în curând viața lui Darius începe să se schimbe.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Dumitru Cornilescu - Luni, 8 februarie 2021, ora 21

Un Luther al României, Dumitru Cornilescu, născut la 4 aprilie 1891 în Județul Mehedinți, comuna Slașoma, a tradus Biblia în limba română în localitatea Stâncești, județul Botoșani, în aproxmativ 5 ani. Un om mare într-un înveliș fără strălucire, un lucrător al lui Dumnezeu, purtând slăbiciunile omenești dar plin de har divin.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: La doi pași de speranță - Sambata, 6 februarie 2021, ora 21

Lumea lui Jamie, o adolescentă tipică ce încearcă să respecte regulile familiei, este pe cale să se întoarcă cu susul în jos. O tragedie îi determină pe părinții ei să aleagă divorțul, iar Jamie se luptă cu vina. Toți caută o speranță. Jamie pare să-și găsească speranța în Dumnezeu, dar părinții ei trebuie să aleagă dacă merg la Domnul sau îi întorc spatele în semn de revoltă.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Jimmy - Marti, 2 februarie 2021, ora 21

Ian Colleti joacă un rol extraordinar în această dramă, pentru întreaga familie, bazată pe best-sellerul lui Robert Whitlow. Jimmy este un tânăr, care se luptă sa devină bărbat, deși este mai special. El trăiește într-o lume în care au loc o sumedenie de pericole, o lume în care inimi sunt frânte, dar o lume în care dragostea nu este niciodată epuizată. Jimmy este o poveste extraordinară despre maturizare și creștere în mijlocul provocărilor, o poveste pe care nu o vei uita.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Dr. David Livingstone - Duminica, 31 ianuarie 2021, ora 21

Dr. David Livingstone a dus Evanghelia in Africa, la propriu dar si la figurat. Doctor de profesie, el ii trata pe cei bolnavi, castigand increderea pacientilor si respectul acestora, pentru a le putea arata si predica dragostea lui Hristos. In plus, misionarul si-a concentrat atentia spre explorare, dezvoltandu-si chemarea spirituala, cat si lucrarea misionara. Infruntand pericolul si boala, a patruns adanc in radacinile culturii africane. Aceasta este povestea lui.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Lanțul vieții - Vineri, 29 ianuarie 2021, ora 21

O poveste care te va inspira: Rick Boyle e un bărbat care a depășit obstacole extraordinare: a trecut peste abuzul și neglijența din copilărie, peste dificultățile de învățare, peste obezitate și obiceiul de a fuma patru pachete de țigări pe zi. A reușit să devină un biciclist pe distanțe mari, mentor pentru tineri și învățător în biserica sa.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: În prima linie - Luni, 25 ianuarie 2021, ora 22

O serie de documentare având în rol principal oameni care au stat mereu în prima linie. Oameni care nu au disperat în faţa unor situaţii de criză, ci dimpotrivă, au pus în practică ceea ce ne învaţă Evanghelia, punandu-şi adesea propria viaţă în pericol. Acest episod este despre Sophul Ung, un evanghelist în Cambodgia, care imediat ce scăpase de armata Pol Pot s khmer Rouge Army a fugit spre US. După câţiva ani el s-a reîntors în ţara sa nativă, care încă se luptă cu efectele de după nemilosul regim comunist Khmer Rouge. Două milioane de cambodigieni, mulţi dintre ei creştini, au fost omorâţi, au dispărut sau au murit de foame. În mod miraculos Sophul Ung a scăpat de acestă soartă, iar în acest documentar îi vei auzi povestea.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Pentru totdeauna - Sambata, 23 ianuarie 2021, ora 21

Michael și Michelle, doi liceeni visători, sunt îndrăgostiți unul de altul până peste urechi. Sunt plini de veselie pe măsură ce își fac împreună planuri de viitor. Dar visurile tânărului cuplu se frâng când Michael e diagnosticat cu o formă rară de cancer. Țintuit într-un pat de spital, credința lui e încercată mai mult ca niciodată, mai ales când e confruntat de un alt pacient, un ateu convins. Filmul e bazat pe povestea reală a lui Michael și Michelle Boyum.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Aproape de adevăr - Sambata, 2 ianuarie 2021, ora 21

Povestea emoționantă a unei tinere care a avut parte de asistență maternală dar care acum trăiește cu ideea de a „plăti în avans”. În confuzia și durerea ei, dorește să ofere fiecărui copil protecția pe care ea însăși nu a avut-o. După ce a dovedit lumii că copiii care i-au fost dați în grijă nu vor ajunge victime ale sistemului, ea descoperă în cele din urmă adevăratul scop pentru viața ei.

Citeste mai departe

FILM SERIAL: Străinul - Joi, 31 decembrie 2020, ora 22

Străinul răspunde la o întrebare provocatoare: ce s-ar întâmpla dacă Isus ar trăi printre noi azi? Seria pune în scenă momente biblice cunoscute, începând cu un tânăr care fuge de acasă și ajunge să locuiască pe străzi (fiul risipitor) pana la crainicul unui talk-show radio care ridiculizează credința ascultătorilor lui (întruchipându-l pe Toma necredinciosul).

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Binecuvântare, blestem sau coincidență? (r) - Marti, 29 decembrie 2020, ora 23:30

Binecuvantare, blestem sau coincidenta este o trilogie de documentare prezentate de Lance Lambert. El prezinta scopul lui Dumnezeu pentru mantuirea umanitatii si indepartarea raului de pe pamant. Filmul prezinta soarta natiunilor, a imparatiilor si a oamenilor care s-au opus scopurilor lui Dumnezeu, in special a celor care au stat impotriva poporului lui Dumnezeu. Vom descoperi cea mai indelungata forma de ura: anti-semitismul si modul in care Dumnezeu o judeca, conform promisiunii facute lui Avraam: Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema. (Genesa 12:3).

Citeste mai departe

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.