Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Cerere de rugaciune

Ai nevoie de sprijin in rugaciune? Suntem aici pentru tine. Scrie motivul tau de rugaciune mai jos, ne vom ruga pentru si impreuna cu tine! Nu vom folosi datele personale pentru nici un alt scop in afara de a raspunde si de a incerca sa ajutam, ele vor fi pastrate confidentiale.


Adesea, când trecem prin perioade dificile și ne confruntăm cu probleme, ne simțim singuri, iar frații noștri creștini par departe de noi. Uneori, șovăim în credință și ne întrebăm „De ce?”. Dar nu trebuie să fie așa.

Poate nu ne cunoaștem personal, dar noi, la Alfa Omega, ne dorim să vă fim aproape, dincolo de a emite programe pe TV sau online. Din 1994, încă de la începuturile noastre, această dimensiune a fost centrală pentru noi.

Poate ai o problemă de sănătate, tu sau cineva drag. Poate e o dependență, o legătură demonică unde e nevoie de eliberare. Poate te confrunți cu probleme financiare, sau există relații frânte în viața ta. Poate te rogi pentru mântuirea celor dragi. Poate te lupți cu păcatul în viața ta, și simți că pierzi această luptă. 

Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne, ne rugăm împreună cu tine. Noi credem că Dumnezeu ascultă rugăciunea și răspunde și astăzi celor care Îl caută sincer!

Nu putem garanta că Dumnezeu îți va răspunde la problema ta, El nu poate fi controlat de oameni, iar planurile Lui ne depășesc înțelegerea. Dar ce putem garanta e că ne vom ruga pentru tine. Nu punem întrebări nepotrivite, nu dăm mai departe ceea ce ne scrii, folosim ce ai scris strict pentru rugăciune.

Ne poți scrie azi, sau oricând.

 


Roagă-te și tu pentru alții

De asemenea, te încurajăm ca, la rândul tău, să te rogi și pentru alte persoane care au nevoie de sprijin. Vezi cererile de rugăciune publicate pe PrayerWall, susține și tu pe frații tăi în rugăciune!

prayerwall harta

 

 

Etichete: rugaciune, slujire, probleme, prayerwall

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.