Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Globalizare, postmodernism, progresism, alegeri Realități și perspective 132, cu Marius Birgean

În platou cu pastorul Marius Birgean, de 20 de ani o prezență continuă la Alfa Omega TV. Suntem bucuroși că împărtășim pasiunea de a discuta despre cum putem discerne vremurile prin prisma Scripturii. De data aceasta abordăm subiecte profunde și sensibile: globalizarea, progresismul, postmodernismul și alegerile electorale. Urmărește emisiunea dacă vrei să aflii ce e acela un conservator și care sunt trăsăturile unui lider din perspectivă biblică. Nu rata!

Citeste mai departe

TRAILER Realități și Perspective Magazin | 20 octombrie 2020

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că prim-ministrul Benjamin Netanyahu a avut prima conversație oficială cu prințul moștenitor din Emiratele Arabe Unite și că aproximativ 1.300 de locuințe au primit autorizație de construire în Gush Etzion.

Citeste mai departe

Realități și Perspective Magazin | 6 octombrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care vom continua cu informații de la TPS despre delegația Fatah și întâlnirile acesteia în Doha și Cairo și despre mesajul premierului Netanyahu către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Citeste mai departe

Identitate creștină și cultura Împărăției | Realități și Perspective 124, cu Adrian Crisztea

„Identitatea e un subiect vital atât pentru credincioși, cât și pentru necredincioși. E un aspect pe care toată lumea îl caută. De când ne naștem și până plecăm din lumea aceasta căutăm să aflăm cine suntem. Chiar și Domnul Isus Hristos își începe lucrarea spunând Cine este și la ce este chemat, și o termină afirmând că EL ESTE Fiul lui Dumnezeu”, spune invitatul de azi, Adrian Crisztea.

Citeste mai departe

Realități și Perspective MAGAZIN 4 august 2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN veți putea urmări un grupaj de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al TV7, un grupaj de informații despre recentele revolte din Ierusalim și Tel Aviv, despre acuzația adusă Uniunii Europene și despre persecuțiile tot mai numeroase ale creștinilor din India.

Citeste mai departe

PROMO Realități și Perspective Magazin 14 iulie 2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți afla informații despre descoperirile cercetătorlor de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, despre presupunerea britanicilor cu privire la prveniența Covid 19 și despre noul set de restricții din California impuse de Covid 19. Tot atunci aflăm cum se închină creștinii din Kiev în pandemie și cum sunt protejate femeile din Anglia, care suferă în urma unui avort.

Citeste mai departe

Începutul durerilor Realități și perspective 121 cu Adiel Bunescu, Alina Dinu Onea

Împreună cu invitații, Adiel Bunescu, Alina și Dinu Onea, încercăm să conturăm o perspectivă biblică asupra vremurilor pe care le trăim. Analizăm provocările cu care suntem confruntați, discutăm despre nevoile bisericii care au ieșit la iveală în contextul pandemiei și vorbim despre lucrarea lui Dumnezeu. Nu trecem cu vederea importanța înțelegerii identității creștine în situații de presiune. De asemenea, răspundem la întrebarea: „Cum să facem față schimbărilor care provoacă un dezechilibru emoțional?”.

Citeste mai departe

Ieșirea din criză și nevoia de evaluare | Realități și perspective 117

Împreună cu invitatul din platou, pastorul Aurel Avram, de la biserica penticostala Speranța din Timisoara, și prin contribuțiile pastorului Vasilică Croitor, de la biserica Betleem din Medgidia, se analizează starea Bisericii din Romania afectată de perioada de izolare. Este abordată și nevoia de a folosi acest timp de criză pentru evaluarea stării spirituale a fiecărui credincios și pentru a identifica puncte în care este necesara schimbarea la nivel de individ și biserica.

Citeste mai departe

Chuck Pierce, profeție de Paste, 2020

Chuck Pierce vorbește despre importanța stăruinței în rugăciune și a conștientizării semnificației Paștelui. Paștele creștin este diferit de cel evreiesc, dar în acest an se pare că vom sărbători moartea și învierea Domnului într-un mod asemănător cu cel evreiesc. De ce și care sunt asemănările?

Citeste mai departe

Realități și Perspective Magazin 8 decembrie 2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS aflăm că Operațiunea Tzur Israel pentru repatrierea evreilor din Etiopia în Israel a demarat duminică, și că Motherson Group, un furnizor global pentru industria auto, și-a anunțat colaborarea cu compania israeliană de tehnologie curată UBQ Materials. Tot atunci, de la CBN aflăm despre avertizarea făcută de Consiliul Național de Securitate din Israel asupra unor atacuri ale israelienilor din străinătate, iar GNA ne informează că Frank Dennis, care și-a dedicat 33 de ani din viață slujirii în Taiwan, se întoarce aici pentru o sărbătoare, și că locuitorii din Honduras primesc ajutor de la Samaritan`s Purse după uraganele Eta și Iota. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Citeste mai departe

Diaspora românească și retrospectiva anului 2020 | Realități și perspective 131, cu Petru Amarei

Invitatul de azi e Petru Amarei, directorul televiziunii române RTN, din Chicago. Vorbim despre comunitatea românească din America și despre cum e afectată de situația politică de acolo. SUA au mediat tratate de pace în Orient, dar oare vor avea și americanii parte de pace sau, dimpotrivă, vom constata o intensificare a conflictelor? Ce are Biblia de spus în această privință. Urmărește emisiunea pentru informații și perspective mai puțin mediatizate.

Citeste mai departe

Lecții de viață după o experiență cu COVID-19 Realități și perspective 128, cu Daniel Grigoriciuc

Mai vorbește Dumnezeu azi? Crezi că Dumnezeu își manifestă puterea prin ungerea cu untdelemn ? Daniel Grigoriciuc, director la postul de Radio Vocea Evangheliei Suceava, mărturisește despre modul în care Dumnezeu a intervenit când, afectat de COVID-19, era „pe patul de moarte”. De asemenea, Daniel vorbește despre chemarea de a răspândi adevărul și nevoia de revelație.

Citeste mai departe

Trailer Realități și perspective Magazin | 27 octombrie 2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că Hamas nu și-a dat consimțământul pentru alegerile Autorității Palestiniene și că Misiunile Diplomatice ale Uniunii Europene în Ierusalim și Ramallah au respins oficial condamnările la moarte pronunțate în Fâșia Gaza. Tot atunci veți afla de la Global News Alliance că Samaritans Purse ajută în Bahamas, că simbolul speranței din mijlocul conflictului din Nagorno Karabach are de suferit în împrejurările date și că în Iran, în ciuda regimului islamist extrem, biserica lui Cristos are cea mai rapidă creștere din lume.

Citeste mai departe

Realități și perspective MAGAZIN | 13 octombrie 2020

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, urmărim un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care vedem un material special, de la Vision for Israel, realizat cu ocazia Sărbătorii Sukkot. Tot atunci aflăm de la TPS că prințul saudit Bandar bin Sultan a criticat dur conducerea palestiniană și că liderul Hamas, Ismail Haniya și-a început activitățile împotriva acordului de pace dintre Israel și Bahrain. De la Global News Alliance aflăm că pastorul George Moushi din nordul Siriei oferă ajutor multor sirieni aflați în probleme grave. În final vom urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Citeste mai departe

Semnificația semnării tratatului de pace dintre Israel și Emiratele Arabe Unite | Realități și perspective 125, cu Marius Birgean

O nouă ediție a emisiunii „Realități și perspective”! Suntem onorați de prezența în studio a pastorului Marius Birgean, de la Biserica „Emanuel” din Timișoara . De ce alăturăm adjectivul „istoric” acordului de pace semnat între Israel, Emiratele Arabe Unite și Bahrain? De ce încearcă presa să minimalizeze importanța evenimentului? Află care sunt actorii principali din această poveste, ce rol joacă fiecare, care sunt personajele pozitive și cele negative.

Citeste mai departe

Realități și Perspective MAGAZIN 28 iulie 2020

În cadrul emisiunii Realități și Perspective Magazin veți putea urmări un grupaj de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7, veți afla despre celebrarea Organizației Open Doors International, despre familiile creștine sărace din China și despre organizația O.M., care, în ciuda Covid-19, continuă să se implice în întreaga lume.

Citeste mai departe

Realități și Perspective MAGAZIN 14 iulie 2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vei afla informații despre descoperirile cercetătorlor de la Universitatea Ben-Gurion din Negev, despre presupunerea britanicilor cu privire la proveniența COVID-19 și despre noul set de restricții din California impuse din cauza noului coronavirus. Tot atunci afli cum se închină creștinii din Kiev în pandemie și cum sunt protejate femeile din Anglia, care suferă în urma unui avort.

Citeste mai departe

Învățăm din perioada de izolare | Realități și perspective 122, cu Lucian Chiș și Cristian Șoimaru

Împreună cu invitații Lucian Chiș și Cristian Șoimaru, ambii pastori, încercăm să conturăm câteva lecții extrase din perioada de izolare. Dintre subiectele abordate enumerăm: provocarea creștinilor de a învăța închinarea în intimitate, lucrurile delicate ce ies la iveală când suntem sub presiune și importanța apartenenței la o biserică locală.

Citeste mai departe

Realități și perspective MAGAZIN 23 iunie 2020

Pentru început, în această ediție veți putea urmări grupajul de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7, după care câteva informații preluate de la Global News Alliance, conform căruia, în urma Uraganului Dorian, localnicii nu au reușit nici până în prezent să revină la o viață normală, echipa mobilă de interventie rapidă a fundației creștine Billy Graham își continuă lucrarea de slujire în Minneapolis, iar Samaritans Purse se ocupă să pună la dispoziția celor din Kenya case sănătoase.

Citeste mai departe

Biserica după COVID-19 | Realități și perspective 119, cu Viorel Iuga

Câteva idei extrase din emisiune: „Lăsați piața să fie piață, și Biserica să fie Biserică”. „Unii spun: „creștinii se pot hrăni și singuri din Scriptură, nu e nevoie să meargă la biserică”. În acest caz, se pot închide și brutăriile, iar oamenii să își facă pâine singuri, acasă”. „Când Domnul Isus îi oferă cuiva mântuirea, acel om devine fratele nostru, oricât de diferit ar fi”.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.