Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Realități și Perspective Magazin 12 ianuarie 2021

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vom urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

De asemenea, aflăm de la TPS că plenul Knesset-ului a dat aprobarea proiectului de lege privind asigurările naționale pentru cei decedati în urma unei fapte de eroism. De la CBN aflăm că poliția din Hong Kong a arestat recent aproximativ 50 de foști parlamentari și activiști pro-democrație pentru că ar fi încălcat noua lege a securității naționale, iar de la Global News Alliance aflăm că guvernul sud-coreean a promulgat o lege care penalizează orice organizație care trimite din Coreea de Sud spre Coreea de Nord materiale care pot fi considerate anti Coreea de Nord.

În final urmărim Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.