Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ferestre Deschise spre Biruinte - Bogdan si Mircea Graur
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În „Ferestre Deschise spre Biruințe”, sunt elaborate experiențe unice și învățături fundamentale din slujirea inHim Ministry, a lui Mircea și Bogdan Graur, tată și fiu.

În „Ferestre Deschise spre Biruințe”, sunt elaborate experiențe unice și învățături fundamentale din slujirea inHim Ministry, a lui Mircea și Bogdan Graur, tată și fiu.

De-a lungul a 20 de ani de slujire, ei s-au confruntat cu diverse problematici, în practica efectivă a consilierilor pastorale. De la confruntări demonice, la ajutarea oamenilor de a depăși frici, depresii, blocaje, sau de a primi daruri de la Duhul Sfânt, s-ar putea uneori să găsești greu să o lași din mâini.

Abordările din această carte sunt din domenii cât se poate de diverse, dar de o actualitate crucială. „Ferestre Deschise spre Biruințe” are ca scop echiparea credinciosului și ridicarea lui la un nivel de înțelegere, pentru a fi cât mai de folos Împărăției, fie slujind celor din jur, precum și pentru redobândirea, în propria viață, a tuturor binecuvântărilor pe care Tatăl Ceresc le dorește pentru fiii și fiicele Sale.

Ai înaintea ta un destin unic, născut în Ceruri, mai dinainte de facerea lumii. Iar pentru intrarea în posesia întregii moșteniri pusă deoparte pentru tine, ai nevoie de perspectiva oferită de „Ferestre Deschise spre Biruințe”, pentru o priveliște cerească asupra victoriilor pe care Domnul le are disponibile pentru tine.

Dumnezeu își ridică o generație de biruitori fără precedent, care să reaprindă lumina restaurării Trupului Lui Hristos, aflat în mijlocul unui asalt al vrăjmașului pe toate fronturile. Așadar, și tu ești chemat să îți ridici torța și să te alături cu lumina ta, celor care duc tot mai sus, pe întunericul înălțimilor, lumina Împărăției Cerurilor.

Această carte se dorește să îți fie un izvor de inspirație, de înțelepciune și strategie spirituală, de speranță și de echipare practică, pentru ca viața și slujirea ta să nu mai fie niciodată la fel, ci tot mai aproape de destinul ceresc. Pentru că, umblând împreună cu Duhul Sfânt, tu să fii de neoprit în obținerea biruințelor, în toate domeniile vieții tale.

Numar de pagini: 258

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.