Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Calatorie in slava - Dr. Georg Karl
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

În această carte, dr. Georg Karl pune o bază solidă biblică și spirituală, explicând cum poți să atingi posibilitățile nelimitate ale lui Dumnezeu și să demonstrezi realitatea Lui supranaturală în această lume.

Este posibil să trăiești în mod constant pe tărâmul supranatural al slavei lui Dumnezeu de aici de pe pământ?
Și dacă da, cum poate aceasta să devină o realitate în viețile noastre?
În această carte, dr. Georg Karl pune o bază solidă biblică și spirituală, explicând cum poți să atingi posibilitățile nelimitate ale lui Dumnezeu și să demonstrezi realitatea Lui supranaturală în această lume.

Recomand această carte – „Călătorie în Slavă” – liderilor, dar și membrilor bisericii, pentru că revelația din ea, primită și aplicată prin credință, fără îndoială va atinge, schimba și transforma viețile celor care o primesc.
Apostol Guillermo Maldonado, King Jesus International Ministry
Această carte este în vârful a ceea ce face Dumnezeu astăzi peste tot în lume în această mișcare proaspătă a slavei Sale!
Dr. David Herzog, DH Ministries
Dacă ești flămând după miraculos și vrei să te miști mai adânc în lucrurile lui Dumnezeu, atunci această carte este pentru tine.
Jeff Jansen, Global Fire Ministries
Un material excelent și o carte revelatoare pe care o voi împărți cu mulți din cei care lucrează cu mine și cu prieteni ai lucrării.
Joshua Mills, New Wine International

Pastorul Georg Karl Îl slujește pe Isus Hristos ca lucrător full-time, de 23 de ani. El a fost format și calificat de Dumnezeu, în călătoria sa trecând prin multe suișuri și coborâșuri. În slujirea sa, el experimentează în mod continuu ceea ce descrie în această carte: slava lui Dumnezeu manifestată, însoțită de manifestări extraordinare, de putere și minuni. Locuiește în Stuttgart/Germania, împreună cu soția sa, Irina. Conduce Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network – o rețea de biserici care caută permanent să elibereze într-un mod autentic puterea lui Dumnezeu în toate domeniile vieții.

 

Numar de pagini: 286

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.