Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiect: Programe creștine pe televiziuni comerciale

De ce e important?

Faptul că românii petrec mult timp la televizor e o oportunitate pentru Evanghelie. După 1990, s-au lansat numeroase canale TV locale sau regionale, urmărite îndelung de telespectatori. Însă programele difuzate prezintă intens violență, sexualitate și vești negative. E nevoie de o alternativă curată în acest mediu foarte folosit de români, pentru a duce lumina Evangheliei în casele lor.

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Proiectul s-a dezvoltat în timp, iar azi Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere.

E un mod prin care Evanghelia ajunge la oameni care poate nu ar intra într-o biserică, un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei. Programele Alfa Omega TV pot fi urmărite astfel de creștini sau de persoane necredincioase, care altfel nu ar avea acces la emisiuni curate sau nu s-ar uita la canale creștine.

Fii și tu parte, donează pentru acest proiect! Pentru a putea să trimitem lunar aprox. 20 de ore de programe creștine unei televiziuni comerciale, avem nevoie de doar 10 euro pe lună. Donează, pentru ca zeci de mii de oameni să poată vedea programe creștine pe aceste canale TV nereligioase.

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

 

aotv

Un proiect de 25 de ani

Am început proiectul în 1994, cu mult înainte de lansarea canalului Alfa Omega TV (iunie 2006), pornind de la puțin, cu câteva programe traduse și trimise la o mână de televiziuni dar, în timp, colaborarea s-a adâncit și dezvoltat. Alături de partenerii noștri, începând cu anii '90, an după an am străbătut țara, vizitând numeroase stații TV locale și regionale care au apărut la vremea aceea în România, pentru a dezvolta acest proiect și a lega relații.

De-a lungul timpului, am trimis programe la televiziuni cu emisie în eter sau prin satelit, prin platforme IPTV, prin cablu, cu impact local sau cu acoperire regională ori națională. În prezent, peste 30 de stații locale și regionale nereligioase din România și Republica Moldova beneficiază de programe de la Alfa Omega TV. Cu multe din aceste televiziuni colaborăm de 10-20 de ani.

O televiziune regională este urmărită zilnic de ~10% din populația orașului/județului respectiv (măsurătorile proprii ale stațiilor). Programele de la Alfa Omega TV, sunt adesea difuzate în prime-time (îndeosebi filmele și documentarele), cu audiență mare.

De peste 25 de ani, acest proiect este susținut cu credincioșie, meticulozitate și dedicare, datorită impactului bun pe care îl are asupra telespectatorilor, dar și încrederii construite și testate în timp între Alfa Omega TV și televiziunile partenere.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

ucenicizare revista

Ce stă în spatele proiectului

Distribuim în medie 20 ore de programe creștine lunar - filme, documentare, desene animate, știri, mărturii și talk-show-uri. Toate programele noastre prezintă aspecte felurite ale Bibliei, ale vieții spirituale, reflectă realități actuale din perspectivă creștină. Prin programele creștine distribuite prin stații TV comerciale nereligioase, Cuvântul lui Dumnezeu ajunge la oameni care nu ar urmări niciodată un canal creștin.

Pentru a trimite aceste emisiuni creștine în fiecare lună, echipa AOTV lucrează cam o săptămână pentru a ține legătura cu televiziunile și a le pregăti și trimite programele în formatul tehnic corespunzător, folosind echipamente și software specializat.

Susține acest proiect!

Fii și tu parte, donează pentru acest proiect. Cu doar 10 euro pe lună, poți susține distribuirea și difuzarea de programe creștine pe o stație de televiziune locală sau regională, din România sau Moldova. Prin aceasta sumă mică, zeci de mii de oameni din raza localității în care aceste canale de televiziune nereligioase emit pot auzi Cuvântul lui Dumnezeu. Implică-te și tu alături de noi, roagă-te și donează!

donatii

Ce spun oamenii

 • Maria B.

  Maria B. Telespectatoare

  În casa mea a început o lucrare divină. Televiziunea locală TTM Târgu-Mureș transmite programe de la Alfa Omega. Soțul meu nu e întors la Domnul, dar sâmbătă și duminică, când e emisiune creștină, se uită și el cu mine și Domnul i-a schimbat mult inima.
 • Maria G.

  Maria G. Telespectatoare

  Eu am Digi, acolo am un program pe Neptun TV. In fiecare sambata si duminica dimineata este Alfa Omega, o ora sau o ora jumatate. Este cate o marturie, este cate un film de credinta deci foarte foarte important, atata am cautat pana am gasit ceva totusi.
 • Gabriela Bădilă

  Gabriela Bădilă Neptun TV

  Vă mulţumesc pentru colaborarea îndelungată, de 25 ani, timp în care postul nostru de televiziune a difuzat programe, filme, documentare, desene animate foarte urmărite de telespectatorii noştri. Dorim să continuăm colaborarea, telespectatorii îşi doresc să vadă în continuare programe de calitate, aşa cum sunt cele pe care dvs ni le-aţi furnizat în timpul celor 25 ani.
 • Cristina Suciu

  Cristina Suciu Coord. proiect - Alfa Omega tV

  Am primit în mai multe rânduri reacții de la directori de stații TV cu care lucrăm care ne-au spus că sunt foarte mulțumiți de programele noastre, le difuzează cu drag, așteaptă să le mai dăm. Au primit din partea telespectatorilor lor opinii favorabile și audiența lor a crescut.
 • Walter Kast

  Walter Kast NLN - Furnizor programe

  Într-o zi am primit un e-mail de cineva cu numele Tudor Peţan din România. El mi-a scris că vrea toate programele pe care le aveam disponibile. Am ştiut în inima mea că trebuie să merg în România, să îl cunosc... Am provocat producătorii din lumea întreagă să îşi facă disponibile programele și pentru România. Am aflat că aceste programe au atins vieţile multor oameni și despre impactul programelor în această ţară.
 • Fănel Serban

  Fănel Serban Pastor, Brasov

  Alfa Omega TV e o lucrare… aș compara-o cu acel izvor care poate țâșni în pustiu. De multe ori, în multe zone ale țării unde acest canal e difuzat, izvorul de viață a lui Dumnezeu curge, de multe ori prin televiziuni care preiau emisiuni de la Alfa Omega TV. Am rude necredincioase ce m-au sunat văzând emisiuni ca „Calea, Adevărul si Viața” și m-am bucurat să văd cum Dumnezeu atinge viața rudelor la care nu am putut ajunge să le vorbesc personal.
 • Călin Alin

  Călin Alin Eveniment TV Sibiu

  Noi mergem cu programele dvs undeva la orele prânzului. Avem „Mapamondul Creștin” care ne place foarte mult, „Calea, Adevărul și Viața”, avem niste filme foarte bune din partea dvs pe care le utilizăm, și feedbackul e unul pozitiv. Ne bucurăm de ele, le urmărim și noi, chiar și eu în timpul liber daca apuc la ora 15, 16 sa fiu in fata televizorului, urmaresc ceea ce difuzam din partea dvs.
 • Adrian Popa

  Adrian Popa Muscel TV

  Colaborarea îndelungată dintre Muscel TV și Alfa Omega TV ne-a oferit calitate și diversitate. Pornind de la programele pentru copii, programele muzicale, programele de divertisment, documentare, filme artistice, talk-show-uri realizate în studio, toate au un numitor comun: profesionalism.
 • Cornelia Dunăreanu

  Cornelia Dunăreanu Banat TV

  Colaborăm de foarte, foarte mulţi ani, de 14 ani cu Banat TV din Banatul de munte, iar o parte din profesionalismul, din seriozitatea şi implicarea dumneavoastră ni le-aţi transmis şi nouă. Vă mulţumim pentru acest lucru

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă din România, prin aceste emisiuni! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.