Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiect: Revista AOTV și resursele gratuite

De ce e important?

Ne cunoașteți ca fiind o televiziune creștină, dar avem și o activitate intensă și în media tipărită, prin cărți, broșuri și prin revista noastră, Alfa Omega TV Magazin.

Adesea, există o separare între credința în Dumnezeu și aspectele de zi cu zi ale vieții. Noi, la Alfa Omega TV, credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice de viață și de maturizare spirituală, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții.

Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină. Revista se adresează credincioșilor români indiferent de confesiune, vârstă sau de zona geografică. Temele abordate în revistă sunt variate și actuale, și au ca scop lărgirea perspectivei creștinilor români cu privire la vremurile în care trăim, motivarea lor la rugăciune și a fi sare și lumină în societate.

În fiecare lună, distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, abordând probleme practice, pentru creșterea spirituală a creștinilor români. Totodată, publicăm online și multe cursuri și articole de creștere spirituală. Ajutăm și bisericile cu materiale care echipează credincioșii pentru slujire.  

Mulțumim tuturor celor care au ales de-a lungul anilor să fie parte la tipărirea revistei și la a face disponibile toate aceste resurse, prin rugăciune și financiar! Numeroși români au fost binecuvântați de resursele distribuite gratuit.

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

aotv

Revista AOTV Magazin

Revista Alfa Omega TV Magazin este tipărită începând cu anul 2011. Dacă la început a fost un proiect axat pe tipărirea grilei zilnice de programe a canalului TV, astăzi avem reviste tematice.

Tirajul revistei Alfa Omega TV Magazin este acum de 8000-10.000 de exemplare, față de 3.000 în primul an de apariție. Numărul paginilor s-a dublat în timp: de la 16 la 32.

Revista Alfa Omega TV Magazin se distribuie gratuit, o dată la două luni. Beneficiarii sunt persoane, biserici și diferite organizații din țară. Am expediat sute de mii de reviste gratuite până în prezent.

Temele revistelor

Fiecare număr al revistei conține programul canalului Alfa Omega TV pe două luni, dar are și o temă specială, în jurul căreia sunt grupate toate articolele. Revista include perspective diferite asupra aceluiași subiect, din diverse contexte confesionale, pentru a prezenta o imagine mai largă. Adesea, subiectul revistei este corelat cu campaniile tematice derulate pe TV și online.

O serie de numere de revistă a urmărit implicarea creștinilor în societate și aspecte practice privind viața de zi cu zi. Am avut numere despre avort și adopție, știință și educație, raportarea la muncă, dilemele tehnologiei, raportarea la stat și politică, prezența creștinilor în spațiul public și multe altele.

O altă direcție tratată în mai multe numere a fost cea de Înțelegere a vremurilor. Am prezentat materiale privind Israelul, situația din Orientul Mijlociu, raportarea la Islam și la alte religii și filosofii, provocările de azi ale României și Europei. De asemenea, ținem la curent creștinii români cu știri despre Biserica din întreaga lume.

Ne-am concentrat și pe reflectarea lucrării lui Dumnezeu din România, prezentând ceea ce fac diverși credincioși, biserici sau organizații în țara noastră. Prin aceste numere, încurajăm creștinii români să se implice și îi ajutăm să se interconecteze.

O temă majoră abordată în reviste a fost cea de viață spirituală. Aceste numere conțin articole despre Împărăția lui Dumnezeu, închinare, mărturii de vieți transformate, articole de creștere spirituală și care dezbat provocările Bisericii contemporane.

Realizarea unei reviste

Primul pas este alegerea temei și a articolelor care vor fi incluse - transcrieri ale unor interviuri și emisiuni, articole de la colaboratori sau editoriale. Fiecare număr presupune și pregătirea grilei canalului Alfa Omega TV în avans cu două luni și recomandările pentru cele mai bune emisiuni. Articolele și grilele TV sunt apoi puse în pagină, tehnoredactate și trimise la tipar. Revistele tipărite sunt expediate prin poștă către abonați. Toate costurile sunt acoperite de Alfa Omega TV. Fiecare număr presupune sute de ore de muncă și costuri de tipărire și expediere.

Susține acest proiect!

Costurile pentru a tipări revista sunt considerabile, dar ne bucurăm ca un număr mare de persoane apreciază articolele noastre. Prin aceste materiale, oamenii își lărgesc perspectiva și mulți aleg să se roage pentru subiectele expuse în reviste.

Pentru a trimite o revistă la un singur abonat, ne costă 1 EURO. Fii parte si tu, donează pentru acest proiect! De această revistă se bucură mii de români. Printr-o donație de 10 euro, 10 persoane pot beneficia gratuit de următorul număr al acestei reviste! Ajută-ne să continuăm tipărirea revistei Alfa Omega TV Magazin, fiecare număr duce o perspectivă creștină proaspătă în casele oamenilor. Fii parte și tu, roagă-te și donează

Resurse gratuite distribuite online sau în format tipărit

Adesea, există o separare între credința în Dumnezeu și aspectele de zi cu zi ale vieții. Mulți creștini se confruntă cu probleme sau situații pentru care nu au un răspuns biblic.

Noi, la Alfa Omega TV, credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice de viață și de maturizare spirituală, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții.

În fiecare lună, distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, abordând probleme practice, pentru creșterea spirituală a creștinilor români. Totodată, publicăm online și multe cursuri sau articole de creștere spirituală. Ajutăm și bisericile cu materiale care echipează credincioșii pentru slujire.

Distribuim gratuit broșuri și cărți pe teme practice de interes. Printre cele mai solicitate materiale sunt: pachetul de bază pentru ucenicizare, broșuri de Joyce Meyer pe teme sensibile sau alte cărți de creștere spirituală. Toți cei care au nevoie de aceste resurse ne contactează și le primesc apoi prin poștă.

Resursele oferite pe site-ul alfaomega.tv sunt prezentate atat sub forma de articole de sine statatoare, cat si grupate sub forma de cursuri care trateaza anumite subiecte majore. Ele pot fi accesate sau descărcate gratuit. De asemenea, postăm și pe rețelele sociale, pentru a duce aceste resurse gratuite celor care nu au auzit de noi.

O altă dimensiune este cea de echipare a bisericilor cu resurse care îi ajută pe slujitori în procesul de evanghelizare, de ucenicizare și de consiliere a oamenilor din comunitatea lor.

Ce stă în spate

Lunar, distribuim gratuit mii de cărți și broșuri pentru a veni în ajutorul celor care se confruntă cu probleme sau care doresc să cunoască mai mult. Totodată, publicăm permanent online numeroase articole pe teme practice și relevante. Toate acestea presupun multă muncă și costuri de publicare, tipărire și expediere.

Susține acest proiect!

Susține acest proiect! Vedem o mare nevoie de resurse care să abordeze teme practice de credință sau probleme specifice. Unele persoane au nevoie de materiale de creștere spirituală. Alți oameni se luptă cu depresia sau cu alte probleme emoționale. Nu puțini au nevoie de eliberare de legături demonice.

Fie că aceste resurse sunt distribuite prin poștă sau publicate online, ele au ajutat și ajută pe mulți în situațiile cu care se confruntă. Implică-te și tu alături de noi, roagă-te, și donează

donatii

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce spun oamenii

 • Veronica

  Veronica Resurse, Revista

  Revista îmi e de folos deoarece am găsit multe adevăruri și clarificări cu privire la teologia biblică, la comportamentul nostru ca și creștini, statistici despre bisericile din lume și din România. De asemenea, primesc uneori și cărți despre Duhul Sfânt și alte subiecte care îmi sunt benefice.
 • Onica

  Onica Resurse media

  Am fost campioană la frici, descurajare, depresie, dar am primit cărți de la Alfa Omega TV care m-au ajutat, am scăpat.
 • Ramona

  Ramona Revista

  Prin revistă, putem fi în contact cu lucruri care se întâmplă în lume și ele sunt motive de mijlocire pentru noi. Citind știri din revista Alfa Omega TV Magazin, s-a întâmplat să mă atingă lucruri și am îndemnat frații să mijlocim pentru ele.
 • Brandusa

  Brandusa Resurse

  Sunt subiecte despre care nu se prea vorbește: două împărății în conflict, puterea demonică, originea bolii și păcatul. Ne-am pregătit mult cu studiile Alfa Omega. Am început în Italia o lucrare cu catolicii, le-am descărcat și adaptat pentru ei.
 • Sefora

  Sefora Resurse

  Am vrut sincer să-mi rezolv problemele. M-am rugat Lui să-mi arate ce să fac. Am găsit la Alfa Omega TV cursul S.O.S. și, la studiul cu femeile, am început cu păcate tgeneraționale, legături, blesteme, traume, juruințe interioare, așteptări negative. Am început să facem rugăciuni practice. Cu fiecare om iertat, povara se ducea.
 • Adrian

  Adrian Revistă

  Urmărim cu interes postul AOTV, citesc și revista. Mi-a plăcut numărul Sare și Lumină, diversitatea de opinii e extraordinară! Continuați să abordați teme relevante, mulți pastori tineri, ca mine, își doresc să fie sare și lumină în societate.
 • Cornel

  Cornel Revista

  E foarte relevantă revista, subiectele abordate, legate de cultură, societate și de avansarea Împărăției azi.
 • Florica

  Florica Revista

  Nu apuc să urmăresc mult postul TV, dar primesc revista și o citesc. De multe ori mă inspiră unele articole și le păstrez, sunt de folos în luările mele de cuvânt sau în documentare.
 • Olga

  Olga Revista

  Sunt încântată de revistă, îi stârnește pe toți la căutare și la dragoste frățească, indiferent de confesiune.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri, să ajutăm oamenii cu răspunsuri concrete la întrebările lor! Aceste materiale ajută practic și lărgesc perspectiva celor ce le citesc. Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.