Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Proiectul Creștinul și societatea

Ca și creștini în societate, rolul nostru este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu, acolo unde Hristos ne-a așezat pe fiecare. Pentru a ne pune în aplicare credința, nu trebuie să așteptăm să ajungem la biserică, ci putem face asta în fiecare clipă, în fiecare zi, în toate aspectele vieții cotidiene.

Alfa Omega TV publică materiale media creștine ce încurajează creștinul să-și trăiască credința în șapte mari domenii zilnice: Profesia; Raportarea la Stat și instituții; Creștinul și Biserica; Educația-cultura-știința; Raportarea la tehnologie și media; Relația cu cei din jur; Dimensiunea socială.

Prin emisiuni difuzate pe canalul TV și online, prin articolele și clipurile video publicate pe site și rețele sociale, prin numere dedicate în revista AOTV Magazin, prin campanii multimedia Creștinul și societatea și prin resurse speciale, am promovat aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții.

Încurajăm atât creștinul obișnuit să-și aplice practic credința în toate domeniile vieții sale, cât și liderii din diverse sfere ale societății să fie lumină în locul în care sunt.

Motivăm toți creștinii să umble cu Dumnezeu în fiecare zi, fiind spirituali, dar și relevanți, integri și competenți, sare și lumină pentru cei din jur, pentru societatea contemporană!

Pentru aceasta, avem nevoie de sprijinul tău! Fii parte și tu la acest proiect de ucenicizare creștină practică! Roagă-te pentru noi și implică-te financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, print, campanii și resurse speciale

societatea ldd tv

Canalul Alfa Omega TV

Canalul conține programe despre dezvoltare personală, mărturii și sfaturi biblice pentru antreprenori, emisiuni de știință-creaționism, materiale despre etica muncii, emisiuni despre relații sănătoase, reportaje despre implicarea pozitivă a creștinilor în politică și viața comunității.

societatea spr lv

Documentare speciale

Seria de documentare Speranță pentru România produse de AOTV tratează probleme actuale, ca adopția sau tehnologia, cu multe alte teme actuale planificate pentru viitor.

 

societatea sare lumina

Campanii multimedia tematice

Prin campaniile media Creștinul și societatea, desfășurate pe TV, site, media socială, email și mobil, am promovat aplicarea principiilor creștine în marile domenii ale vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur.

societatea site

Secțiune specială pe site

7% din vizitatorii www.alfaomega.tv accesează sute de articole și video publicate în sub-secțiunea Creștinul și societatea pe site-ul nostru, conținând mărturii de viață creștină, articole și resurse de interes.

societatea revista site

Revista AOTV Magazin

Această direcție e prezentă regulat în revistele noastre în ultimii 4-5 ani. În 2018, am distribuit 24000 reviste din zona Creștinul și societatea.

societatea pachetemultimedia

Pachete multimedia gratuite

Mulți creștini se confruntă cu dificultăți financiare, reflectate și în cererile de rugăciune primite. Astfel, am realizat pachetul multimedia gratuit Liber de datorii despre administrarea finanțelor personale. Iar pachetul multimedia Căsătoria și Familia prezintă principii biblice de viață pentru persoanele căsătorite.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce spun oamenii

 • Adrian

  Adrian Revistă, Emisiuni

  Urmărim cu interes postul AOTV, citesc și revista. Mi-a plăcut numărul Sare și Lumină, diversitatea de opinii e extraordinară! Continuați să abordați teme relevante, mulți pastori tineri, ca mine, își doresc să fie sare și lumină în societate.
 • Tiberiu

  Tiberiu Canal TV, Emisiuni

  Urmăresc cu multă plăcere canalul Alfa Omega TV. Sunt entuziasmat de modul în care faceți misiune. Mă bucur să vă pot urmări și să descopăr perspectiva frumoasă despre Biserica slujitoare și implicarea credincioșilor în societate: politică, afaceri, relațiile de familie, etc. Vă doresc să fiți în continuare lumină în întuneric, în vremuri când sarea își pierde gustul și lumina se împuținează.
 • Cristian

  Cristian Emisiuni

  Strategic, mă bucur că aduceți vorbitori, emisiuni și programe, în care oamenii aud despre Împărăția lui Dumnezeu, despre dorința lui Dumnezeu de a se manifesta în diferitele sfere ale societății. Oameni care prin ceea ce fac în afaceri, în școală, în biserica clasică, în Parlament, să Îl reprezinte pe Dumnezeu.
 • Viorel

  Viorel Emisiuni TV, Resurse online

  Am primit informații care mi-au fost benefice, de exemplu, emisiunea Liber de datorii din care am învățat cum să-ți gestionezi banii, cum poți scăpa de datorii sau să-ți pui niște bani de-o parte.
 • Gheorghe

  Gheorghe Creaționism, Emisiuni

  Apreciez mult implicarea voastră în societate. Alfa Omega TV are un impact enorm și pozitiv în societatea românească, în mediul școlar. Mulți profesori din țară au folosit lecțile de biologie despre creaționism realizate împreună cu prof. Maria Popa. Iar prin faptul că ați redat principalele evenimente din viața spirituală a orașelor din România, ați creat o imagine de ansamblu mult mai vastă.
 • Florica

  Florica Revistă

  Nu apuc să urmăresc mult postul TV, dar primesc revista și o citesc. De multe ori mă inspiră unele articole și le păstrez, sunt de folos în luările mele de cuvânt sau în documentare.
 • Lucian

  Lucian Emisiuni

  Am apreciat mult în decursul anilor televiziunea Alfa Omega, fiindcă ați intrat pe această nișă în care Biserica trebuie să strălucească. Dvs ați înțeles importanța folosirii media în favoarea Împărăției lui Dumnezeu, în acest fel, Evanghelia răsunând în România cu putere, având capacitatea de transformare a societății românești.
 • Leo

  Leo Emisiuni

  Trăim vremuri tulburi, au loc multe furtuni și casa noastră trebuie să fie construită pe o stâncă. Trebuie să învățăm din Biblie cum să aplicăm acele valori în viața noastră, în provocări, în încercările care au loc în societate. Eu văd acest lucru ca fiind misiunea Alfa Omega TV de a răspândi Cuvântul lui Dumnezeu și să afle cum putem trece peste problemele din România, Europa sau restul lumii.
 • Cornel

  Cornel Revistă

  E foarte relevantă revista, subiectele abordate, legate de cultură, societate și de avansarea Împărăției azi.


 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.