Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Proiecte de ucenicizare și creștere spirituală

Din miile de mesaje și cereri de rugăciune primite, constatăm nevoia tot mai mare de ucenicizare, de creștere spirituală și de echipare pentru slujire a credincioșilor din toate confesiunile.

Ca organizație media, suntem parte la lucrarea de ucenicizare a României, centralizând resurse și învățături creștine de excepție (la care ar fi greu de ajuns pentru creștinul obișnuit) și distribuindu-le prin canale media variate spre numeroși creștini.

Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni TV, cursuri și articole despre diverse aspecte ale vieții creștine, pe canalul TV, pe DVD, în revista Alfa Omega TV Magazin, pe site-ul nostru și media socială. Publicăm și cărți pe teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină.

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români.

Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii din toate confesiunile să se maturizeze spiritual și să crească în cunoașterea lui Dumnezeu, echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.

Fii și tu parte din lucrarea de ucenicizare a națiunii noastre prin media! Roagă-te și donează!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Emisiuni, canal TV, materiale online, revistă și alte resurse tipărite

ucenicizare canaltv2

Canalul Alfa Omega TV

Canalul TV are program variat, pentru toate vârstele. Săptămânal, emitem 30 ore de studii biblice și predici. Difuzăm și mesaje de la lideri creștini marcanți români și străini, documentare și filme.

ucenicizare productie emisiuni

Producerea de emisiuni creștine

Anual, producem sau subtitrăm 700 ore de programe creștine noi. Din producțiile Alfa Omega TV, emisiunile Calea, Adevărul și Viața prezintă adevăruri biblice de bază, puse în aplicare joia prin rugăciune și slujire în direct pe TV, site și Facebook. Emisiunile Puterea rugăciunii învață creștinii cum să se roage și să mijlocească eficient. Producem și mărturii de vieți transformate de Dumnezeu. Seria Întrebări esențiale abordează aspecte delicate ale vieții creștine.

ucenicizare stats audienta cav

ucenicizare site

Resurse - media digitală

A treia secțiune din site, ca număr accesări (după live TV și știri), e Viața Spirituală. Publicăm sute de materiale de creștere spirituală: clipuri, articole, studii, devoționale pe teme variate. Folosim mult și rețele de socializare pentru a ajunge la oameni. În fiecare an, încărcam și în jur de 1500 de clipuri video gratuite pe Youtube cu diverse materiale de creștere spirituală.

slujire stats vizitesite

evanghelizare marturii

Mărturii

Producem regulat mărturii de vieți transformate de Evanghelia lui Isus Hristos, difuzându-le pe TV și online, pentru a întări credința creștinilor și a-i încuraja să aplice principiile biblice în viața lor de zi cu zi. Al doilea cel mai urmărit tip de material pe canalul nostru de Youtube sunt mărturiile.

ucenicizare revista

Revista AOTV Magazin

Revista Alfa Omega TV Magazin e un proiect pentru creștini, ce adesea include mărturii și articole de viață spirituală.

ucenicizare resurse

Resurse tipărite gratuite

Am distribuit gratuit 21.000 cărți, broșuri și resurse de creștere spirituală și echipare în 2018.

ucenicizare carte stapanind portile

Cărți - Editură

Publicăm cărți pe teme relevante: bazele creștinismului, rugăciune și mijlocire, profetic, apologetică, vindecare, eliberare, consiliere.

Ce spun oamenii

 • Lenu

  Lenu Emisiuni - Canal TV

  Dimineața, după ce copiii pleacă la școală, iau Biblia și caietul și urmăresc activ programele de creștere spirituală. Am ajuns la un alt nivel de credință în viața mea.
 • Bodo

  Bodo Emisiuni TV, online

  Noi, familia Marin, considerăm că televiziunile private sunt nocive. Și căutând locuri în care să privești fără frică, am găsit Alfa Omega TV. Aici primești răspunsuri la întrebări, date de mari oameni ai lui Dumnezeu din România și orice alt continent. Găsești content, atât pe postul de televiziune Alfa Omega TV, cât și pe site.
 • Rodica

  Rodica Emisiuni - Online

  Urmăresc predici pe internet. Sesiunile cu Iosif Țon m-au zidit, el a fost ca un tată pentru mine și prin el, am cunoscut mai bine Biblia, ca să lupt împotriva stărilor mele. Prin momentele de laudă și închinare, prin rugăciunile în direct pentru vindecare, Duhul lui Dumnezeu mi-a schimbat viața.
 • Viorel

  Viorel Emisiuni TV, Resurse online

  La Alexandria am beneficiat de diferite resurse tipărite pe care le-am primit prin poștă. Aceste resurse se distribuie și pe internet, prin Facebook, avem acces și la resursele video de pe YouTube. Ele ne îmbogățesc. Am discutat în Alexandria cu oameni care au ajuns poate din greșeală să acceseze resursele video AOTV și au fost transformați de ceea ce Alfa Omega oferă prin TV sau prin clipurile de pe internet.
 • Onica

  Onica Resurse media

  Am fost campioană la frici, descurajare, depresie, dar am primit cărți de la Alfa Omega TV care m-au ajutat, am scăpat.
 • Brandusa

  Brandusa Emisiuni - Canal TV, Resurse

  Sunt unice programele Alfa Omega TV, subiecte despre care nu se prea vorbește: două împărății în conflict, puterea demonică, originea bolii și păcatul. Ne-am pregătit mult cu studiile Alfa Omega. Am început în Italia o lucrare cu catolicii, le-am descărcat și adaptat pentru ei.
 • Susana

  Susana Emisiuni TV

  Am văzut că sora Pețan face studii biblice cu femeile. Am comandat cărți și am făcut studiu biblic acasă. Dacă nu vedeam la TV, nu făceam.
 • Elena

  Elena Emisiuni - Canal TV

  Am învățat mult privind la programele dvs. Răspundeți multor nevoi ale noastre, Domnul vă călăuzește.
 • Mihai

  Mihai Emisiuni, Mărturii

  La început nu am cunoscut Cuvântul Lui. Prin Alfa Omega TV, prin predici și mărturii, ne-am întărit.
 • Alexandra

  Alexandra Emisiuni-Canal TV

  Când dau drumul la Alfa Omega TV, aduce pace și învățătură bună. Îmi notez idei, dezvolt cu prietenii mei și în cercul de rugăciune, le comentăm.
 • Olga

  Olga Revista

  Sunt încântată de revistă, îi stârnește pe toți la căutare și la dragoste frățească, indiferent de confesiune.
 • Delia

  Delia Emisiuni TV & online

  Prin predicile auzite, am trăit vindecarea sufletului, în special prin Joyce Meyer. Mă întăresc mesajele ei.
 • Mira

  Mira Emisiuni - Canal TV

  Alfa Omega a avut impact asupra familiei noastre în ceea ce înseamnă a învăța să umblăm cu Dumnezeu.
 • Veronica

  Veronica Resurse, Revista

  Revista îmi e de folos deoarece am găsit multe adevăruri și clarificări cu privire la teologia biblică, la comportamentul nostru ca și creștini, statistici despre bisericile din lume și din România. De asemenea, primesc uneori și cărți despre Duhul Sfânt și alte subiecte care îmi sunt benefice.
 • Melinda

  Melinda Emisiuni - Canal TV

  Alfa Omega transmite lecții de viață. Urmărind emisiuni și interviuri putem să ne întărim credința în Dumnezeu. E de folos și reprezintă o putere pe care Dumnezeu o transmite.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.