Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Comisia Europeană susține educația conform convingerilor familiale

Părinții ar trebui să se asigure că educația copiilor lor este conformă cu propriile lor convingeri religioase și filosofice”, spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene pentru educație, Sonya Gospodinova, informează Evangelical Focus.

Uniunea Europeană apără dreptul familiilor de a alege educația copiilor lor în conformitate cu „convingerile lor religioase, educaționale și filosofice” ceea ce este consacrat în articolul 14, aliniatul 3 din Carta Drepturilor Fundamentale a UE”.

Acest lucru a fost declarat de purtătorul de cuvânt al educației din Comisia Europeană, Sonya Gospodinova, ca răspuns la o întrebare referitoare la noua lege spaniolă a educației, cunoscută sub numele de „Legea Celaá”, după ministrul spaniol al Educației, Isabel Celaá. Această lege încalcă dreptul părinților de a alege educația pe care o doresc pentru copiii lor, în conformitate cu credințele lor.

Vorbind presei, Gospodinova a spus că urmărește îndeaproape situația din Spania, dezvoltarea noii legi a educației și, de asemenea, intențiile guvernului spaniol de a aduce modificări metodelor folosite în educația din școlile publice spaniole, a încheiat ea.

Sursa: Evangelical Focus

Știre difuzată în cadrul ediției AO NEWS din 12 februarie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.