Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Parteneriatul strategic între Ierusalim și Atena devine mai puternic | AO NEWS

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu și-a salutat omologul grec Kyriakos Mitsotakis la Ierusalim, în timpul căruia cei doi lideri au supravegheat prin teleconferință o ceremonie de semnare, la Ministerul Israelului de Externe, a unui număr de acorduri bilaterale, inclusiv recunoașterea reciprocă a certificatelor de vaccinare, pentru persoanele imunizate, cărora li se va permite călătoria liberă între ambele țări, fără cerințe suplimentare pentru teste de coronavirus și eliminându-se termenii de carantinare a persoanelor ce călătoresc între cele două tări.

Într-o conferință de presă comună la Biroului primului ministru, Netanyahu și Mitsotakis au făcut declarații în legătură cu parteneriatul tot mai puternic dintre Atena și Ierusalim, o relație care continuă să se întărească. Premierul Mitsotakis a descris ca excelente relațiile aprofundate dintre unitățile de apărare israeliene și grecești, care includ un acord recent ce va determina industriile aerospațiale israeliene să antreneze forțele aeriene elene pentru următorii douăzeci de ani.

Sursa: TV 7

Știre difuzată în cadrul ediției AO NEWS din 12 februarie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.