Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Comemorarea Holocaustului la memorialul sfâșietor al Israelului

Recent, lumea a comemorat online Ziua Holocaustului, în care au onorat memoria celor șase milioane de evrei care au murit de mâna naziștilor. Deși turiștii nu au vizitat Yad Vashem de aproape un an din cauza epidemiei de Covid, directorul Shaya Ben Yehuda a oferit pentru Știrile CBN un tur al Memorialului Holocaustului în exclusivitate. Iată un fragment din acel tur.

Citeste mai departe

O perspectivă din Africa de Sud, dacă Israelul este sau nu un stat apartheid

Statul evreiesc este deseori acuzat de partizanii anti-Israel că este un stat apartheid, așa cum a fost regimul din Africa de Sud între 1940-1990. Cel mai recent este un raport numit: Un regim de supremație evreiască de la Iordan la Marea Mediterană, de ONG-ul BTselem. Am discutat despre această comparație cu David Benjamin, un sud-african, expert în dreptul internațional.

Citeste mai departe

Iudeea și Samaria biblică încurajează Washingtonul să rămână pe direcția trasată de Trump

În timp ce administrația Biden își conturează planurile, e posibil ca Israelul să vadă mai multe schimbări de când Trump nu mai este președinte. Israelienii din Iudeea și Samaria sunt îngrijorați cel mai mult de implicațiile acestui fapt pentru ținutul biblic. Corespondentul CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, ne explică motivul.

Citeste mai departe

Posibilă confruntare între Israel și Iran. Cum va răspunde administrația Biden?

Dat fiind haosul politic de la Washington, e lesne de înțeles de ce americanii poate nu sunt atenți la ce se petrece aici, în Orientul Mijlociu. Totuși, scena este pregătită pentru o posibilă confruntare militară între doi oponenți din regiune: Israelul și Iranul. Aceasta ar putea fi una din cele mai mari provocări de politică externă a noii administrații.

Citeste mai departe

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 2 februarie 2021

Guvernul israelian a prelungit restricțiile generale de circulație la nivel național pentru încă cinci zile, termenul anterior expirând la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, la ora 7 dimineața. Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, a avertizat că orice război viitor din Orientul Mijlociu nu va fi doar o confruntare corp la corp.

Citeste mai departe

Interviu cu ambasadorul Friedman despre relația lui Trump cu creștinii evanghelici și AP

Urmează partea a doua din interviul nostru cu ambasadorul Friedman, despre negocierile sale cu Autoritatea Palestiniană și relațiile cu creștinii evanghelici. În a doua parte a interviului cu ambasadorul David Friedman, acesta ne vorbește despre modul în care administrația Trump a negociat cu Autoritatea Palestiniană și despre relațiile cu creștinii evanghelici.

Citeste mai departe

Atac asupra Ambasadei Israelului în India | AO NEWS

O explozie a avut loc vineri după-amiază în apropierea Ambasadei Israelului din New Delhi, determinând forțele de securitate ale Indiei la o mobilizare excepțională în căutarea celulei teroriste responsabile, ce ar putea avea legături cu Iranul. TPS informează că nu au existat victime și nu a fost cauzat niciun prejudiciu clădirii ambasadei.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline 363

O nouă administrație preia mandatul la Washington. Ce va însemna pentru Israel? Știrile CBN a stat de vorbă cu David Friedman, fostul ambasador al SUA în Israel, pentru a povesti despre reușitele administrației Trump în Orientul Mijlociu și a vedea ce ar trebui să evite noua administrație.

Citeste mai departe

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 26 ianuarie 2021

Israelul urmează să închidă Aeroportul Internațional Ben Gurion astăzi, la miezul nopții, pentru toate zborurile de sosire și de plecare. Guvernul de la Ierusalim aprobă acordul de normalizare cu Marocul. Primul vicepreședinte iranian, Isaq Jahangiri, a susținut că sancțiunile dure, care au fost impuse Republicii Islamice sub administrația Trump, vor fi în curând ridicate.

Citeste mai departe

Cum puteți accesa Știrile CBN de oriunde

În timpul acestor vremuri nesigure, vrem să ne asigurăm că puteți accesa întreg conținutul Știrile CBN și nu numai, direct pe telefonul sau dispozitivul dvs. Am vizitat recent Grădina Mormântului și cineva mi-a mărturisit despre impactul conținutului Știrile CBN și alte aplicații CBN. Haideți să vedem ce ne spune Cezar Fleitas.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.